Zoek het antwoord op je vraag hier/FAQ/Overige

Veelgestelde Vragen

Regelmatig komen er steeds vragen binnen, zoals: Wie is de eigenaar van Sim? Krijg ik mijn meubels na een scam terug? en dat soort vragen. Hieronder staan de mogelijke antwoorden. Heb jij je antwoord niet gevonden? Dan kun je hier klikken en jou vraag/probleem mailen naar de Help tool.

Wie is de eigenaar van Sim?
De Hotelbaas van Sim heet Vince, je kan hem dagelijks in het Hotel vinden. Omdat Sim onderhouden een zware taak is die veel aandacht vereist kan het wel eens gebeuren dat Vince niet op jou of je vragen reageert, geen zorgen hoor, je hebt niks verkeerd gedaan! (hopen we ;)) Wacht rustig even af en als Vince wel aanwezig is kan je jouw vraag alsnog stellen en misschien zelfs een vriendenverzoek ontvangen!

Hoe vind je iemand andere zijn pagina/home?
?Een pagina, oftewel een Sim  Home kan gevonden worden door te gaan naar http://www.Sim.nl/home/ ?dus bijvoorbeeld via http://www.Sim.nl/home/Vince vind je de pagina van de Hotel eigenaar! Je kan jouw eigen pagina vinden door je muis over de plaats van je naam te houden, nadat je ingelogd bent op de website. Deze kan je, helemaal gratis, opvrolijken zoals jij zelf wilt!

Mijn ProVIP of Diamantenaankoop is mislukt, wat nu!?
Soms komt het voor dat het betalingssysteem na de betaling aangeeft dat het IP adres  niet overeen komt met het systeem of dat de betaling inmiddels is verlopen. Maar
geen paniek!? Wij van Sim zullen echt wel datgene aan je Sim account toevoegen waar jij voor betaald hebt, maar dan moet je ons wel even je juiste gegevens doorsturen, alle informatie hierover vind je via de ik heb iets gekocht maar niet ontvangen-pagina.

Ik ben gescamt (tijdens het gokken), wat nu!?
?Scammen, oftewel het stelen van virtuele Meubi, of het nu door gokken is of door het weggeven van je wachtwoord, het komt altijd voor. Het komt helaas zoveel voor dat de medewerkers op Sim niks anders kunnen zeggen dan: helaas, leer ervan. Nadat je meubels zijn gescamt is het zeer moeilijk voor ons om te zien waar deze Meubels zijn gebleven, zelfs al is het gezegd door een andere Sim dat deze je hebt gescamt kan ook deze Sim de meubels inmiddels al op een ander account hebben overgeplaatst of hebben doorgeruild. Wanneer je gescamt bent, ben je dus echt voor altijd de gescamde meubels kwijt. Let dus goed op tijdens het gokken of de dealer wel echt te vertrouwen is en geef nooit je wachtwoord in ruil voor iets anders.